Završio 4. po redu malonogometni turnir: Velika gesta trenera i igrača NŠ Sveti Martin

27265103_960626244095323_14263691_o
siječanj 22, 2018

Ovog vikenda bili smo domaćini četvrtog po redu malonogometnog turnira za mlađe kategoriji koji se igrao u dvorani OŠ Ivana Gorana Kovačića.

Na našem turniru sudjelovalo je 48 ekipa podijeljene u četiri kategorije. Prvi su turnirom započeli igrači kategorije U12, a pobjedu je odnijela NŠ Sveti Martin pobijedivši u finalu NŠ Općine Mala Subotica. Treće mjesto je osvojila druga ekipa NŠ Sveti Martin dok je ŠN Sloga Čakovec bila četvrta.

U subotnjem popodnevnom terminu na parket dvorane istrčali su najmlađi sudionici turnira. Najboljim se pokazala NŠ Međimurje-Čakovec koja je bez ijednog poraza stigla do samog vrha. Drugo mjesto osvojila je ekipa NŠ Zelenko-Dinamo. U borbi za treće mjesto NK Mladost Komet Prelog pobijedila je NŠ Sveti Juraj na Bregu s rezultatom 2:0 i tako domaćinu oduzela medalje.

Nedjelja je započela turnirom kategorije U-14, a 1. mjesto osvojili su nogometaši NŠ Zelenko-Dinamo pobijedivši u finalu Jokere. Za treće mjesto igrali su NŠ Sloga i NŠ For, a boljim se pokazala NŠ Sloga.

I za kraj turnira igrale su se utakmice kategorije U-10. Nažalost, u utakmici za treće mjesto u kojoj su igrali NŠ Sveti Martin i ŠN For teže se ozlijedio igrač Šn For Adrian Mihov te je susret bio prekinut. Igrači i trener NŠ Sveti Martin, Zoran Šardi, zajedničkom odlukom odlučili su treće mjesto prepustiti ŠN For.

U uzbudljivom finalu ŠN Rudar je sa 1:0 svladao NŠ Međimurje-Čakovec pogotkom Ivana Palera.

Ovim putem se u ime NŠ Sveti Juraj na Bregu zahvaljujemo svim natjecateljima, gledateljima i sucima na fer i korektnom bodrenju, tj. suđenju na ovom turniru. Velika zahvala ide i roditeljima naše djece u nogometnoj školi jer bez njih ovaj turnir bilo bi teško organizirati.

Mladom igraču Adrianu Mihovu želimo što brži oporavak!

Pratite nas

Pratite nas