U Belici osvojeno prvo zlato u ovoj dvoranskoj sezoni

1. mjesto
siječanj 13, 2018

Nakon osvojena dva četvrta mjesta na turnirima u Maloj Subotici i Selnicu, ovog puta kategorija do 12 godina pod vodstvom trenera Nikole Lukmana završila je prva na turniru u Belici.

Prvu utakmicu igrali su protiv djevojčica iz NŠ Međimurje-Čakovec koje su starije po godištu, ali ni to nije preplašilo naše momke te su pobijedili sa 4:0. Matteo Drk postigao je dva pogotka dok su po jedan dodali Dominik Novak i Lovro Horvat. Druga utakmica ponudila nam je puno uzbuđenja jer su prvi poveli igrači ŠN Omladinac/Sloboda, ali naši dečki se nisu predavali te su preokrenuli rezultat na 3:1. U ovoj utakmici dva pogotka postigao je Lovro Horvat dok je jedan dodao Matteo Drk.

Najlakša utakmica na turniru bila je ona protiv domaćina gdje su naši igrači postigli čak 14 pogodaka. Na ovoj utakmici Matteo Drk u strijelce se upisao čak sedam puta, Lovro Horvat i Bruno Novak mrežu su zatresli dva puta dok su po jedan pogodak postigli Ivan Jan Guterman, Dominik Novak i Fran Vinković. vrije spomenuti da su se u ovoj utakmici svi igrači osim vratara Denija Čurina upisali u strijelce.

U posljednjoj utakmicu na turniru u Belici pobijeđen je i Varteks s rezultatom 6:2. Matteo Drk je i u ovoj utakmici bio raspoložen te je tri puta bio precizan, a po jedan pogodak dodali su Ivan Jan Guterman, Lovro Horvat i Dominik Novak.

Kategorija U8 još jedanput nije imala sreće na turniru. Prvi poraz od Lumena brzo je bio zaboravljen jer su se igrale još dvije utakmice s ravnopravnim protivnicima. U drugoj utakmici snage smo odmjerili protiv Petice, ali utakmica je završila bez pogodaka. U posljednjoj utakmici trebala je pobjeda za prolaz u četvrtinu finala, ali i ta utakmica je završila neriješenim rezultatom. Prvi su poveli nogometaši NK Đurđevac, ali rezultat u našu korist preokreću svojim pogocima Lovro Levačić i Jan Tkalčec. Samo 45 sekundi do kraja ekipa Đurđevca postiže pogodak za 2:2 te smo se oprostili od turnira u Prelogu.

Kategorija U10 završila je svoj nastup na turniru u Prelogu sa sva četiri poraza. Bolji od naših dečkiju bili su PVSK iz Mađarske, ŠN For, ŠN Mala Subotica i NK Varaždin.

Sutra na turniru u Belici igraju još kategorija do 8 godina te kategorija do 10 godina, a njima želimo puno sreće.

Pratite nas

Pratite nas